ASSISTANCE (Помощ при аварии)

Нашият екип гарантира да бъде винаги в помощ при аварии с Вашия автомобил.
Това е част от професионалното обслужване което ние предлагаме.

Пътна помощ

Независимо каква е аварията която се е случила на пътя, за Вас можем да осигурим Пътна Помощ която да извози авариралия автомобил до нашия сервизен център.
Осигурили сме дежурен екип,който да приеме автомобила 24/7.

24 часово приемане на автомобила в сервиза

В удобно за Вас време 24/7 дни можете да оставите автомобила си за ремонт. Ние ще се погрижим за останалото и когато сме готови да Ви направим ценово предложение за ремонта и крайния срок на приключването му ще се свържем с Вас.

Получаване на автомобила от място посочено от клиента

За Ваше удобство ще получим автомобила от място посочено от Вас – Вашия дом, месторабота или отправна точка от която заминавате извън града – използвайте това време за ремонт на Вашия автомобил.
Ще бъдете приятно изненадани от организацията, която сме създали.
След като получим автомобила следва пълен оглед и предложение за ремонт. При одобрение от Ваша страна ние ще извършим ремонта и по Ваше желание ще върнем автомобила на посочено от Вас място.

Помощ на място при автомобила

Ако имате трудности при стартиране на двигателя, при изключване на алармената система, при отключване на автомобила, при спукана гума или други технически неизправности които Ви пречат да потеглите, можете да се обърнете към наш сервизен консултант по телефона, който ще Ви даде експертна оценка как да се справите с проблема, или ще изпрати на място (важи за територията на град София) наш сервизен екип, който ще придвижи автомобила Ви да нашия сервизен център.

Заместващ автомобил

Ние осигуряваме автомобил за Вас по времето когато Вашият е при нас за ремонт.
/Услугата засега е валидна само за дългогодишни клиенти на АЛКОМ ЕКСПРЕС СЕРВИЗ/

ТАКСИ

Ако имате нужда от превоз след като оставите автомобила за ремонт в нашия сервизен център, ние ще го осигурим за Вас чрез предпочитана от Вас таксиметрова компания.

При КАСКО събития

Помощ при представяне на автомобила пред застрахователи и завеждане на щети.
Независимо от това какво е събитието довело до авария с Вашия автомобил, ние ще се погрижим завеждането и описването на щетите пред застрахователя, както и за последващия ремонт.